Voel mee

Uitnodiging voor een workshop met gevoel

Hoe voel je je? Het lijkt een alledaagse vraag. Wat is je antwoord? Goed hoor? En dan over tot de orde van de dag. Terwijl je weet dat er nog zoveel méér achter dat antwoord zit. Het lijkt soms makkelijker om je gevoelens weg te stoppen. Maar ze zijn er wel. Je gevoelens, je emoties: hoe beleef je ze? Wat zeggen ze over jou? Ontdek wat gevoelens met je doen.

Voel mee

Stel je het tegenovergestelde eens voor, dat je niet meer kunt voelen. Er zijn mensen die dat overkomt. Bijvoorbeeld mensen die getroffen worden door een slopende ziekte zoals lepra. Leprapatiënten krijgen te vaak niet op tijd de juiste behandeling. Dan beschadigen de zenuwen in hun lichaam. Zij verliezen het gevoel in hun handen, hun voeten. Ook kunnen ze blind worden. Wat een verdriet!

Unieke gevoelsworkshop

De Jachtlaankerk organiseert vrijdag 4 november a.s. samen met Leprazending een unieke workshop. Kruip samen met coach, trainer en ervaringsdeskundige Marit Hofman (www.metmarit.nl) in jouw lijf en ervaar je emoties en gevoel op een andere, unieke en speelse manier. Marit laat je jouw vanzelfsprekende emoties of gevoelens in een ander daglicht zien en geeft je tips om deze in balans te brengen.

Workshop voel mee Leprazending

Kom ook naar deze leuke, leerzame en betekenisvolle workshop.

Locatie: Jachtlaankerk | Jachtlaan 143, Apeldoorn
Datum: vrijdag 4 november 2022
Tijdstip: 10:00 – 12:00 uur

Schrijf je in!
Kosten: € 15,- per persoon.
Meer informatie? Neem contact op met Sylvia van der Hoeven via sylvia@leprazending.nl.

‘Gezondheid is datgene wat je het gevoel geeft, dat het nu de mooiste tijd van het jaar is.’
(Franklin Pierce Adams | Amerikaans journalist/columnist/dichter 1881-1960)