Eten, drinken en medicijnen

Om mensen in achtergestelde gemeenschappen in Prayagraj aan eten en drinken te helpen, delen we voedselpakketten uit. Het is letterlijk broodnodig, anders overleven zij de lockdown niet.

Verbonden aan lepraziekenhuis in Naini

Deze actie wordt gedaan vanuit ons project ‘bouwen aan veerkrachtige gemeenschappen’, dat loopt in India. Het project is verbonden aan ons lepraziekenhuis in Naini. 

Corona levensbedreigend

Mensen met lepra hebben een zeer lage weerstand, ze horen tot de meest kwetsbaren in deze wereld en corona bedreigt hun leven. De nood is groot en we  werken met man en macht om deze mensen te voorzien van eten, drinken en hun medicijnenkuur tegen lepra.

Dank je wel, dat jij er bent!

Dank je wel voor je hulp en gebeden. Zonder jouw steun, zonder giften van mensen als jij, kunnen de leprapatiënten niet geholpen worden met eten, drinken en medicijnen. Mensen, die zo dapper strijden tegen de eeuwenoude ziekte lepra, en die zich in al hun kwetsbaarheid nu moeten weren tegen een nieuw virus. De nodige maatregelen bemoeilijken daarbij de hulp. Daarom: dank je wel dat jij er bent. Dank je wel dat de mensen die getroffen zijn door lepra een plek mogen hebben in jouw hart.