Vacature Ervaren Communicator/Fondsenwerver met schrijfkwaliteiten

Leprazending zoekt een ervaren communicator/fondsenwerver met schrijfkwaliteiten

Leprazending is een internationale christelijke organisatie die een professionele aanpak van leprabestrijding combineert met aandacht en liefde voor de individuele patiënt. Wij willen leprapatiënten medisch, sociaal en geestelijk bijstaan. Leprazending Nederland is onderdeel van het Internationale netwerk van The Leprosy Mission Global Fellowship (TLM GF), dat zo’n 200 projecten ondersteunt in 20 landen in Azië en Afrika.

Lepra is een dief. Het neemt je gezondheid, je waardigheid en je hoop weg. Nu nog steeds, elke dag. Daar vechten wij tegen. Doe jij mee? Samen met jou willen we bouwen aan een warme, hechte relatie met onze donateurs. We zijn toe aan een professionalisering van onze (online) communicatie.

Wat ga jij doen?

 • Jij stuurt het regieteam fondsenwerving & communicatie aan en bent daarmee lid van ons Management Team
 • Je bent verantwoordelijk voor de PR en Communicatie en voert zelf veel uit. Je voert de regie over de positioneringsstrategie (online en print)
 • Je bent verantwoordelijk voor alle content voor de verschillende media (website, social media, magazine, folders, persbericht, jaarverslagen). Je schrijft actief en ondersteunt anderen. Jij bewaakt de identiteit van Leprazending in alle uitingen. Je benut kansen voor free publicity
 • Samen met collega’s werk je aan goede, persoonlijke relaties met onze donateurs en andere stakeholders. Jij helpt Leprazending ‘van binnen naar buiten’ te kijken
 • Je levert een bijdrage aan het verder professionaliseren van de online communicatie van Leprazending en signaleert kansen om de online fondsenwerving te verbeteren.

Wij verwachten van jou

 • Een hbo- werk en denkniveau
 • Minstens 5 jaar ervaring in communicatie/fondsenwerver/marketing
 • Een vlotte pen (en toetsenbord), creativiteit en doorzettingsvermogen
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor mensen én resultaten
 • Betrokken christen, actief lid van een kerkelijke gemeente en bekend met kerkelijk Nederland.
 • Hands-on mentaliteit

Wat bieden wij?

Een functie voor 30 – 40 uur per week. De functie wordt afhankelijk van ervaring ingeschaald in schaal 8 of 9 (Salarisschalen PKN 2017B). Je werkt op het kantoor in Apeldoorn, samen met een klein team betaalde collega’s en veel vrijwilligers.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ir. Henno Couprie (directeur) bereikbaar via kantoor: 055-7600500 of 06-455 98 575. De gesprekken worden zo mogelijk gepland in week 9 en 10. Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar info@leprazending.nl

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world