Leprazending zoekt een Digital Marketeer

Word jij blij van campagnes, conversie en retentie? Werk je graag in een uitdagende, betekenisvolle functie in een betrokken team? Reageer dan snel.

 

Wij gaan voor een wereld zonder lepra. Lepra is een eeuwenoude ziekte die veel lijden veroorzaakt onder de allerarmsten: handicaps en uitsluiting. Onze generatie kan deze eeuwenoude ziekte stoppen, jij kunt hier concreet aan meebouwen. Help je mee?

Leprazending groeit en daar zijn we dankbaar voor. De komende jaren willen we meer donateurs in Nederland bereiken, inspireren en betrekken. Hiervoor zoeken wij een:

Digital Marketeer

(24-32 uur per week, hybride, flexibele uren mogelijk) 

Als online marketeer werk je op het snijvlak van fondsenwerving, online marketing en content. Je bent een onmisbare schakel in conversie en retentie en hebt veel ruimte voor initiatief om samen met je team Fondsenwerving & Communicatie ons bereik te vergroten en mensen te betrekken bij onze missie.

WAT JE GAAT DOEN

  • Je vergroot het bereik, conversie en retentie. Je leert doelgroepen kennen en biedt relevante touchpoints.
  • Je bedenkt en voert fondsenwervende campagnes uit.
  • Je creëert (automated) journeys, landing pages, formulieren en enquêtes
  • Je test, verzamelt relevante data, analyseert, segmenteert en stuurt activiteiten bij.
  • Je optimaliseert de donateurservaring, engagement en conversie
  • Je rapporteert, adviseert en werkt mee aan de strategie.
  • Je inspireert en ondersteunt de interne organisatie op online gebied
  • Je onderhoudt contact met bureaus en onze achterban en bent bereid stagiairs te begeleiden.

WIE WE ZOEKEN

PRAGMATISCH | Je beweegt gemakkelijk in het online landschap en zet overtuigende campagnes in. Je kunt doelgroepen doorgronden de online marketing door ontwikkelen.

RESULTAATGERICHT | Jij bent een aanpakker, houdt van concrete resultaten halen en een ambitieuze werkomgeving. Je denkt in mogelijkheden en bent proactief. Je kunt planmatig werken, prioriteren, snel schakelen en zelfstandig werken.

GELOOF | Jij wilt je christelijke identiteit handen en voeten geven. Bijdragen aan iets dat er écht toe doet. Als je ergens in gelooft, dan ga je er volledig voor. Je bent sociaal en maakt gemakkelijk contact.

ERVARING | Jij hebt HBO werk- en denkniveau en opleiding in een relevante richting. Je hebt bij voorkeur ervaring in online marketing / content marketing bij een bureau of goed doel. Je bent digitaal vaardig en kunt (snel leren) omgaan met systemen als Active Campaign en Salesforce. Je kunt goed samenwerken. Ervaring met online adverteren is een pré.

WAT WE JOU BIEDEN

VOLDOENING | De kans om mee te werken aan genezing en herstel van een veelal vergeten en uitgesloten groep mensen. Jij bent hun stem, maakt verhalen zichtbaar en helpt lepra te verslaan door doelgroepen te activeren.

UITDAGING | Jij krijgt de mogelijkheid om de fondsenwerving van Leprazending verder te ontwikkelen, creativiteit in te brengen en ruimte om verantwoordelijkheid te nemen.

ENTHOUSIAST TEAM | Een uitdagende en afwisselende functie in een betekenisvolle en professionele werkomgeving, een enthousiast en warm zelfsturend team, ondersteuning vanuit je teamleider.

GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN | Een prettige werkplek op ons kantoor naast NS-station Apeldoorn. Salaris in overleg, afhankelijk van je ervaring en opleiding. Een premievrij pensioen, thuiswerkvergoeding en laptop in bruikleen.  We investeren daarnaast in je professionele ontwikkeling. Er is flexibiliteit in uren om werk en privé goed te combineren.

WIE WE ZIJN

Leprazending is een internationale, christelijke organisatie, onderdeel van de grootste lepra-organisatie wereldwijd (The Leprosy Mission) met zo’n tweehonderd projecten in Azië en Afrika. Ons kantoor in Apeldoorn telt 13 medewerkers en tien vrijwilligers. Jij gaat deel uitmaken van team Fondsenwerving & Communicatie, dat bestaat uit een manager fondsenwerving (teamleider), storyteller (vacant), twee relatiebeheerders en een data-analist.

SOLLICITEREN

Stuur je motivatie en CV naar: petra@leprazending.nl. Zolang de vacature open staat blijft jouw sollicitatie welkom. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of mail Petra: 055-7600500. Inhoudelijke vragen? Mail Mark (teamleider): mark@leprazending.nl.

Het borgen van de veiligheid, integriteit en waarde van de soms kwetsbare mensen met wie wij werken is essentieel voor Leprazending. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), het navragen van referenties en het ondertekenen van onze gedragscode maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Download hier de vacature voor Digital Marketeer als pdf.