Ik wilde eenmalig geven in plaats van maandelijks

Allereerst hartelijk dank voor uw hulp aan de allerarmsten, uw steun helpt leprapatiënten lepravrij te maken. U ontvangt nadat u donateur bent geworden aan de deur een automatische e-mail of SMS waarin staat dat u de leprapatiënten maandelijks steunt.

Als een maandelijkse gift echt niet uw bedoeling was dan kunnen wij uw toezegging omzetten naar een eenmalige gift, deze stopt dan automatisch. Neemt u dan z.s.m. even telefonisch contact met ons op 055-7600500.

Toch willen wij wel blijven opkomen voor de leprapatiënten die u op dit moment helpt. Als de leprapatiënt eenmaal begonnen is aan de antibioticakuur, moet hij deze beslist afmaken. We bieden daarom goede zorg en begeleiding bij het volgen van de behandeling wat zoals u natuurlijk begrijpt niet binnen een paar maanden is opgelost. Juist om deze reden vragen wij van iedereen om met een maandelijkse bijdrage te helpen zolang uw hart en uw portemonnee het toelaat zodat wij écht een structurele oplossing kunnen bieden tegen deze verschrikkelijke ziekte. Mogen de leprapatiënten op u blijven rekenen zodat ze hun behandeling af kunnen maken?