Steek je hand uit Event

Het ‘Steek je hand uit’ event, met medewerking van spreker/zanger Gert Visscher en de zandkunstenaars Gert en Rosa van de Vijver en Harm van Schaik, trekt ook in 2018 weer door Nederland.

De Events worden georganiseerd door Leprazending en staat in het teken van: ‘Gerechtigheid is…’  Gert Visscher zal spreken en zingen en de Zandkunstenaars zullen deze boodschap met hun bijzondere zandtekeningen uitbeelden.

Annemieke Koelewijn, Rosa van der Vijver en Gert Visscher

Tijdens het gratis evenement Steek je hand uit, kunt u genieten van de talenten van Annemieke Koelewijn, Rosa van der Vijver (de Zandprinses) en Gert Visscher.

Voor dit event kunt u zich gratis aanmelden met het formulier hiernaast ->

Volgende events?

Wilt u op de hoogte blijven wanneer de volgende events gepland staan? Meld u dan gratis aan voor de nieuwsbrief, dan hoort u automatisch waar de volgende tour plaatsvindt.

Bezoeken?

Steekjehanduit Aanmeldingformulier

Aanmeldingsformulier Steek je Hand Uit Event

 

 

Boek GRATIS een  onvergetelijke avond in uw kerk

Ook in uw kerk?
Wilt u de Steek-je-hand-uit-tour ook in uw eigen kerk? Vul dan het speicale kerkenformulier in en wij nemen contact met op voor meer informatie. We helpen u graag met de promotie en realisatie. Er zijn voor u als kerk geen kosten aan verbonden. Wel verwachten we van de deelnemende kerk activiteiten op het gebied van promotie en faciliteiten. Neem nu vrijblijvend contact op.

Wilt u liever bellen? Neem contact op met Henriët van der Maaten op 055-7600 500

IMG-20160727-WA0005

 

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world