Routebeschrijving

Het kantoor van Leprazending

Het kantoor van Leprazending.

Arnhemseweg 1
7331 BA  Apeldoorn

 

 

 


Foto: Het kantoor van Leprazending in Apeldoorn.

Ons kantoor bevindt zich in Apeldoorn, vlakbij Apeldoorn Centraal Station. Hieronder vindt u de routebeschrijving met het openbaar vervoer of met de auto.

Openbaar vervoer

Ons kantoor ligt op loopafstand van het Centraal Station. Naam de zuidelijke uitgang van het station, ga linksaf en vervolgens weer linksaf, zodat u over de ingang van het station loopt. Na ca. 300 meter (2e straat links) begint aan de linkerkant de Arnhemseweg. Op de hoek ziet u ons kantoor.

Auto

Vanuit het westen

Neem op de A1 afslag 19 (Apeldoorn) en ga onderaan de afslag rechtsaf richting Apeldoorn. Volg deze weg (Europaweg, N304) gedurende 4,9 km. Na het derde kruispunt met stoplichten maakt de weg een S bocht naar links en rechts. Daarna neemt u de tweede straat rechts (Stoomwezenstraat) en aan het einde links (Arnhemseweg). Het laatste gebouw aan de rechterkant is het kantoor van Leprazending.

Vanuit het zuiden

Neem op de A50 afslag afslag 22 (Beekbergen) en ga bovenaan de afslag linksaf. Volg deze weg (Arnhemseweg, N788) gedurende 10 km, totdat u bij stoplichten het bord P&R ziet (rechtsaf). Ga daar rechtsaf. Deze weg maakt een S bocht naar links en rechts. Daarna neemt u de tweede straat rechts (Stoomwezenstraat) en aan het einde links (Arnhemseweg). Het laatste gebouw aan de rechterkant is het kantoor van Leprazending.

Vanuit het noorden en oosten

Neem op de A50 afslag 24  of op de A1 afslag 21, richting Apeldoorn (Zuthpensestraat, N345). Volg deze weg totdat u onder het spoorviaduct door bent. Ga daarna bij de eerste stoplichten linksaf (Richting P&R), en aan het einde van deze weg weer links. U gaat weer onder een spoorweg door en daarna slaat u rechtsaf (Laan van Mensenrechten). Neem de derde straat links, dat is na ca. 1 km (Stoomwezenstraat) en ga aan het einde weer links (Arnhemseweg). Het laatste gebouw aan de rechterkant is het kantoor van Leprazending.

Parkeren kan voor de deur, en is tussen 8.00 – 10.00 en 15.00 – 17.00 gratis.

U bent van harte welkom!