Herstel één leprapatiënt en volg Hassans verhaal

Volg een jaar lang Hassan (9). Hassan heeft lepra. Met steun van onze donateurs krijgt deze kleine jongen uit Bangladesh een nieuw leven. Doet u mee?

Geef één leprapatiënt volledig herstel

Als u meedoet met Herstel Eén krijgt u een jaar lang updates over het herstelproces van Hassan. Uw gift gaat écht leven en u merkt dat u het verschil maakt in het leven van iemand met lepra. U maakt van dichtbij mee hoe u hoop brengt aan iemand als Hassan en zijn toekomst voorgoed verandert.

Voor € 21 p/m helpt u mee in een jaar tijd één leprapatiënt als Hassan te herstellen en sluit u zich aan. Doet u mee?

Lees snel hoe u één leprapatiënt volgt!

1 jaar

Hoe werkt het?

  1. U geeft zich hieronder op.
  2. U ontvangt per e-mail een viertal updates over het herstel van leprapatiënt Hassan (9).
  3. U ontvangt het volgende jaar een nieuw verhaal van een andere leprapatiënt.

Zo ziet u zelf hoe uw bijdrage het verschil maakt in het leven van iemand met lepra.

Het volledige herstel van een leprapatiënt kost gemiddeld € 252. Met een maandelijkse machtiging van € 21 per maand levert u als Herstel-Eén-sponsor een bijdrage aan het volledige herstel van een leprapatiënt. Je kunt ook een lager bedrag kiezen.

Volg ik een ‘sponsorkind’?

Nee. Alle deelnemers volgen het verhaal van dezelfde leprapatiënt. Dit jaar volgen we Hassan. Hij staat symbool voor alle leprapatiënten die wij samen met u ondersteunen. Ieder jaar leert u een nieuwe leprapatiënt en zijn/haar situatie van dichtbij kennen.

Het verhaal van Hassan

Dit jaar volgen we kleine Hassan.  U ziet hem op de foto bovenaan. Hij is 9 jaar en woont in Bangladesh. Deze kleine jongen werd getroffen door lepra. Als hij geen behandeling krijgt, zal zijn toekomst getekend zijn door ernstige handicaps.

Gelukkig waren de dokters van Leprazending er snel bij. Want hoe langer het duurt voordat de ziekte wordt ontdekt, hoe meer kans er is op blijvende schade.

Dit jaar volgt u hem op weg naar herstel. Uw bijdrage als Herstel-1 sponsor maakt een groot verschil in het leven van Hassan, zijn ouders en alle andere leprapatiënten die we met uw steun kunnen helpen.

Ja, ik word sponsor

U kunt vandaag zorgen voor het volledige herstel van een leprapatiënt als Hassan