HBO Meewerk- of afstudeerstage Communicatie

Nieuwe “Impact Coffee” zoekt communicatietopper!  

HBO Meewerk- of afstudeerstage Communicatie 

Wil jij je vaardigheden op het gebied van communicatie inzetten én bijdragen aan een betere wereld? Stap dan aan boord bij het team van Leprazending! Dan help jij ons een nieuw koffiemerk in de markt te zetten waarmee je wereldwijd de allerarmsten helpt.  

Achtergrond 

Leprazending is een samenwerking aangegaan met Koffiebranderij Bosbrand uit Apeldoorn en heeft samen een koffiemerk ontwikkeld: Coffee to Care! Coffee to Care is eerlijk geproduceerde koffie, waarvan de winst volledig ingezet wordt voor hulp aan de meest kwetsbare mensen.  

We zijn al lekker van start: de eerste koffiepakketjes zijn verkocht en verzonden en er wordt besteld via onze website. Coffee to Care wacht alleen nog op jou om nog beter voor de dag te komen via diverse platforms waarop we actief zijn, zodat steeds meer mensen aanhaken bij onze missie.  

Elke 2 minuten hoort iemand: ‘Jij hebt lepra’. Leprapatiënten leven vaak in armoede, raken gehandicapt als ze niet op tijd behandeld worden en worden vaak buitengesloten door hun gemeenschap. Leprazending werkt wereldwijd aan het stoppen van leprabesmettingen, het stoppen van handicaps door lepra, en het stoppen van discriminatie door lepra. Op www.leprazending.nl kun je meer lezen over ons werk.   

Met ons nieuwe koffiemerk willen we voor meer inkomsten zorgen voor het werk van Leprazending én willen we bedrijven, kerken, organisaties en particulieren voorzien van ambachtelijke en smaakvolle koffie. 

De opdracht 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair op het gebied van communicatie die ons mooie team wil komen versterken. 

  • Looptijd en aantal uren in overleg 
  • We stemmen graag af op de eisen van je opleiding 
  • Zowel meeloopstage als afstudeerstage mogelijk 

Tijdens je stage ben je onderdeel van een team waar we elkaar helpen, aanmoedigen en doen groeien. Je werkt met enthousiasme mee aan onder andere het maken van een nieuw communicatieplan, uitwerken van goede customer journeys, beheren van onze socialmediakanalen, het vormgeven van/meeschrijven aan onze website en het inrichten van onze webshop. Op deze gebieden is het ook mogelijk om een (afstudeer)onderzoek uit te voeren. 

We zoeken iemand die: 

  • Zijn of haar skills wil inzetten om onze boodschap optimaal te laten overkomen 
  • Proactief en zelfstandig werkt, maar ook goed in een team functioneert 
  • Enthousiast is om de wereld te verbeteren en wil leren 

Leprazending biedt je een uitdagende stageplaats met veel mogelijkheden om te leren, jezelf te ontwikkelen en onderzoek te doen. Daarnaast krijg je tijdens je stage een mooi kijkje in het werk van Leprazending. De impact die jouw werk heeft op de levens van de allerarmsten is geweldig.  

Kom jij een kop Coffee to Care drinken om kennis te maken? Mail dan naar daisy@leprazending.nl