Gratis voorleesboek over de tien melaatsen

“Sama dringt zich naar voren. Smekend kijkt hij Jezus aan. ‘We hebben gehoord dat U mensen geneest. Genees ons ook!’ Jezus voelt medelijden in zijn hart voor hen. ‘Ga naar de priesters’, zegt Hij. ‘Laat je aan hen zien.”

Nu aanvragen!

Lees samen met je kinderen over Sama, een jongen die lijdt aan lepra.  Op een kinderlijke wijze wordt het bijbelverhaal van de tien melaatsen verteld en dichtbij de belevingswereld van kinderen gebracht. Een unieke manier om je kinderen nog meer over Jezus te vertellen!

Het prachtig geïllustreerde boekje is getekend en geschreven door Michel de Boer en brengt het bijbelverhaal tot leven. Vraag het voorleesboekje aan, dan ontvang je deze gratis in je brievenbus!

Ieder half uur krijgt een kind de diagnose: ‘Jij hebt lepra’
Melaatsheid of lepra is helaas nog geen geschiedenis. Kinderen die geen vriendjes kunnen maken of niet meer naar school mogen uit angst voor besmetting, dat moet stoppen. Daarom werkt Leprazending aan een wereld zonder lepra! Help jij mee? Voeg dan een bijdrage toe in het formulier. Lepra is goed te genezen, maar alleen als we er op tijd bij zijn. Samen kunnen we lepra voorgoed te verslaan.