Geslaagd IMPULS event in Moerkapelle

We kijken terug op een geslaagde en gezellige avond bij Double Check Lily. Dank je wel voor je aanwezigheid als je erbij was.

We hebben samen genoten van de ontmoetingen, het lekkere eten, de mooie locatie en de inspirerende presentaties van Wim en Ton over het leprawerk.

Alle ondernemers die erbij waren steunen met hun komst mensen met lepra. We nodigen jou ook van harte uit om hierin samen met ons op te trekken en lepra geschiedenis te maken. Dat leprapatiënten, die behoren tot de meest kwetsbaren in onze wereld, een plek in je hart mogen hebben.

Lepra is nog geen geschiedenis

Wim en Ton lieten zien dat in Indonesië de kennis over en de behandeling van lepra ver weg is gezakt. Hun initiatief om krachten te bundelen en daarmee een constructieve bijdrage te leveren aan het opleiden van medisch personeel is onmisbaar om lepra te kunnen verslaan. Er is nog een hoop werk te verrichten, en daar hebben wij jouw hulp bij nodig.

Beiden hopen volgend jaar hun trainingen uit te kunnen breiden, met diverse bezoeken aan Indonesie. Tijdens die bezoeken worden chirurgen, artsen en fysiotherapeuten getraind om diverse lepra operaties en behandelingen uit te voeren. Eenmaal getraind kunnen deze medici hun kennis ook weer doorgeven aan toekomstige generaties artsen en behandelaars.

 

Jouw hulp is hard nodig in Indonesië

Wil jij helpen dit urgente project mogelijk te maken zodat veel leprapatiënten geholpen kunnen worden? We zoeken nog in totaal € 10.000,- om het project uit te kunnen voeren. Help je mee? Onderaan deze mail vindt u het projectbudget.

Bijdragen kan op NL75INGB0003243999 o.v.v. ‘IMPULS Indonesië’ of geef gemakkelijk en veilig via deze Tikkie-link met iDeal

Neem indien je een factuur wenst voor jouw bijdrage, of voor meer informatie contact met mij op. Ik ben te bereiken op 055-7600500 of info@leprazending.nl. We ervaren het als zegen dat je samen met ons je uitstrekt naar de meest kwestbaren, mensen met lepra.

Een hartelijke groet en zegen namens Leprazending,

Alex Visscher
Relatiebeheerder

P.S. Indien er meergeld binnen komt dan nodig is voor dit projectbudget, dan bestemmen we dit waar meest nodig.

Budget Indonesië
• Screenen van mogelijke patiënten € 368
• Trainingskosten lokale training € 4.968
• Reis en verblijfkosten Dr. Theuvenet en Dr. Schreuders € 2.973
• Nazorg en fysiotherapie € 3.153
• Lokale Stafkosten € 1.146
• Monitoring en Evaluatie € 1.244

Totaal € 13.852 – eigen fondsenwerving € 3.852

Nog nodig € 10.000

Dankzij jouw hulp worden mensenlevens in Indonesië voorgoed veranderd!

impuls logo