Roep lepra een halt toe

Help je mee?

Wat fijn dat je leprapatiënten wilt helpen. Want zonder jou is dit werk niet mogelijk. In actie komen voor buitengesloten leprapatiënten kan op allerlei manieren. Samen kunnen we het leven van mensen met lepra herstellen.

Geef een donatie

Iedere donatie, klein of groot helpt om lepra te verslaan. Klik hier voor het geven van een eenmalige of maandelijkse donatie. Wil je trouw aan Leprazending geven, dan is een periodieke schenking een mooie optie. Dit levert extra belastingvoordeel voor u op.

Na uw overlijden een laatste daad stellen voor buitengesloten mensen met lepra is ook een prachtige mogelijkheid. Lees meer over nalaten aan Leprazending.

Kom in actie!

Er zijn meer manieren om mensen met lepra een nieuwe toekomst te geven. Start bijvoorbeeld uw eigen actie. Je leest hieronder allerlei suggesties. We helpen je graag met promotiemateriaal. Nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via info@leprazending.nl.

Word vrijwilliger

Leprazending wordt gedragen door vrijwilligers. We zijn hen ontzettend dankbaar. Kom je ook werken op ons kantoor in Apeldoorn? Of past voorlichting geven op scholen beter bij jou? Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Je talent zetten we graag in voor de leprapatiënt.

Doe mee als kerk

Bij Leprazending zetten we regelmatig acties op. Denk aan Wereldlepradag dat plaatsvindt op de laatste zondag van januari. Doe je mee? Je verandert daarmee levens van zieke mensen die vaak ook erg arm zijn.