Roep lepra een halt toe

Helpt u mee?

Wat fijn dat u leprapatiënten wilt helpen. Want zonder u is dit werk niet mogelijk. In actie komen voor buitengesloten leprapatiënten kan op allerlei manieren. Samen kunnen we het leven van mensen met lepra herstellen.

Doe een donatie

U kunt een gift geven. Dat helpt een leprapatiënt enorm. Bekijk onze projecten en geef hieraan. Of doe direct online een algemene gift.

Wilt u trouw aan Leprazending geven, dan is een periodieke schenking een mooie optie.

Na uw overlijden een laatste daad stellen voor buitengesloten mensen met lepra is ook een prachtige mogelijkheid. Lees meer over nalaten aan Leprazending.

Kom in actie!

Er zijn meer manieren om mensen met lepra een nieuwe toekomst te geven. Start bijvoorbeeld uw eigen actie. U leest hieronder allerlei suggesties. We helpen je graag met promotiemateriaal. Nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via info@leprazending.nl.

Word vrijwilliger

Leprazending wordt gedragen door vrijwilligers. We zijn hen ontzettend dankbaar. Komt u ook werken op ons kantoor in Apeldoorn? Of past voorlichting geven op scholen beter bij u? Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Uw talent zetten we graag in voor de leprapatiënt.

Doe mee als kerk

Bij Leprazending zetten we regelmatig acties op. Denk aan Wereldlepradag dat plaatsvindt op de laatste zondag van januari. Doet u mee? U verandert daarmee levens van zieke mensen die vaak ook erg arm zijn.

 

 

 

 

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world