Gebedskalender 2018

Het grootste deel van onze achterban vindt het belangrijk dat er voor het werk van Leprazending gebeden wordt. Dat was de uitkomst van de enquête die we onlangs hebben gehouden. Wellicht wilt u ook met ons mee bidden, dat kan!

GebedskalenderLeprazending is een christelijke organisatie. In navolging van Jezus die zich uitstrekte naar de melaatsen helpen wij de mensen met lepra. Er gebeurt een hoop binnen het werk van leprazending, en de landen waar we mensen met lepra helpen. Wij vinden het dan ook belangrijk om te bidden voor mensen met lepra en onze veldwerkers die vaak onder moeilijke omstandigheden mensen met lepra helpen. Op kantoor is er een weekopening en iedere dag een gebedsmoment. Voor iedereen die met ons mee wil bidden maken wij een gebedskalender.

Hieronder kunt u zich opgeven voor de gebedskalender. U ontvangt dan iedere week een mail met de gebedspunten. Wilt u de gebedskalender liever op papier ontvangen (=1x per maand) , dat kan uiteraard ook! Vul het formulier in of bel ons op 055-7600500.

Ja, stuur mij de gebedskalender

 

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world