Sluit je aan, en bid voor leprapatiënten in nood

Wij vinden het belangrijk dat er voor mensen met lepra gebeden wordt. En voor het werk dat Leprazending – door steun van al onze donateurs – kan doen. Bid je – samen met honderden andere mensen –  mee voor het werk?

GebedskalenderLeprazending is een christelijke organisatie. Net als Jezus helpen wij – met jouw steun – mensen met lepra. Ook Hij zag om naar de zwakkeren in de samenleving.

Door giften worden allerlei projecten georganiseerd om leprapatiënten te helpen. Het is belangrijk om daarvoor te bidden. Want gebed werkt kracht uit. We bidden voor mensen met lepra, en bidden voor de veldwerkers. We bidden voor het succes van projecten, en bidden voor zegen.

Als je je aansluit, kan je elke dag voor een specifiek onderwerp bidden. Tegelijkertijd blijf je op de hoogte van al het werk dat door Leprazending wordt gedaan.

Inmiddels bidden ruim 700 mensen voor het werk van Leprazending. Zij ontvangen een digitale gebedskalender of krijgen een geprinte versie met de post opgestuurd. Ook op het kantoor van Leprazending in Apeldoorn wordt dagelijks de gebedskalender gebruikt. Samen bidden we voor de mensen met lepra. Ons doel: de ziekte lepra van deze aardbodem wegvagen. Sluit je je aan?

Je kunt je hieronder opgeven voor de gebedskalender. Je ontvangt dan elke week een e-mail met dagelijkse gebedspunten. Of vraag een papieren versie aan. Deze krijg je tweemaandelijks toegestuurd. Vul hieronder je gegevens in of bel naar 055-7600500.

Dank je wel.

Ja, ik bid mee!

Na aanmelding ontvang je de gebedskalender

 

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world