De filosofie van genoeg – en van delen

Ondernemer in beeld

“Hoe word je gelukkig van geld? Door het te geven aan anderen die het harder nodig hebben. Dat blijkt uit onderzoek. Ik geloof dat dit een soort natuurwet is die door God is gemaakt.”

Dit zegt Natasja Naron, oprichter van advieskantoor Gabriël Financiële Bescherming. Zij leeft volgens de filosofie van het genoeg. “Als ik genoeg geld heb om al mijn kosten te betalen, en een gezonde financiële reserve heb, dan is alles wat daarboven nog binnenkomt, niet nodig. Dat kan ik dan weggeven.”

Haar advieskantoor werkt volgens dezelfde filosofie. “Al onze winst gaat naar goede doelen,” vertelt Natasja. “Een keer per jaar vergaderen we over waar het geld naartoe gaat. Dat is altijd een hele gelukkige dag.”

Leprazending is een van de organisaties die van harte wordt gesteund. Dit jaar ontstond er zelfs een mooie samenwerking: Leprazending is gevraagd mee te werken aan de 40-dagenkalender die Gabriël al vijf jaar uitgeeft. “We krijgen steeds lovende reacties op de kalender,” zegt Natasja. “Daarom leek het ons mooi als méér mensen deze kalender ontdekken.”

Ook als ondernemer aanhaken bij Leprazending? Neem contact op met Alex Visscher, relatiebeheerder, alex@leprazending.nl of 055 – 7 600 500.

 

impuls logo