Vraag 'Besmet' tijdelijk gratis aan!

“Mijn leven stond op het punt te veranderen, op een manier waarvan ik nooit had kunnen dromen.”

 

Lees ‘Besmet’, het levensverhaal van Amar in Nepal. Een prachtig, hoopvol boek dat je in één keer uitleest en raakt als je hart hebt voor de kwetsbare medemens. Een exemplaar van het boek ter waarde van € 14,99 is nu tijdelijk gratis aan te vragen.

120 pagina’s
paperback of e-book
Geen verzendkosten

Hoe lepra Amars wereld deed instorten, en hij een nieuw leven vond

Beeld: ND | Carel Schutte

 

Amars wereld stortte in toen hij te horen kreeg dat hij lepra had. Van een vrolijke, ondernemende jongen veranderde hij in een ziek persoon waarvan iedereen afstand nam. Totdat hij christenen ontmoette. Dit boek vertelt het levensverhaal van Amar, hoe hij opgroeide in een klein dorp in Nepal, ziek werd, en zijn ziekte overwon. Maar Amar ontdekte méér dan lichamelijke genezing.

“Ik overwon lepra, maar de gevolgen ervan bleven aanwezig: een sociaal stigma, armoede, misleiding en frustratie. Ik had het daar erg moeilijk mee, maar ik ben nu gelukkig dat ik gezegend ben door de genade van de Heere. Zonder deze ziekte zou ik Zijn liefde nooit hebben ervaren.”

 

IK WIL HET BOEK AANVRAGEN

Het leven van Amar, hoe met God niets onmogelijk is

Marlies Medema, eindredacteur EVA:

Het raakt me. De eenzaamheid als mensen over je fluisteren… Indrukwekkend hoe het leven van een kleine zieke jongen zo’n wending kan nemen.

 

Kees Kraayenoord, voorganger Mozaiek0318:

Omdat hij lepra kreeg was hij ervan overtuigd dat iedereen hem zou verlaten. Door dit boek te lezen bewijzen we hem het tegendeel.

Almatine Leene, Theoloog des Vaderlands (’20 – ’21):

Het boek heb ik in één keer uitgelezen, want Amar maakt je deel van zijn leven. Ik kan iedereen aanraden het boek te lezen.